Skip to main content

Dit ben ik!

Charlotte (met Rinzema-Sondaar er nog achter). Ik ben freelance grafisch vormgever en werk onder de naam Designly voor gave klanten zoals de Westfriese Bibliotheken, Wereldwinkels Nederland en Grachtenrondvaart Alkmaar. Daarnaast ontwerp ik ook veel voor particulieren verschillende types drukwerk. Ik werk – onder normale omstandigheden – zowel vanuit huis als op locatie. Thuis staat op mijn mooie, licht ingerichte werkplek mijn iMac met mijn Wacom (een pen i.p.v. een muis of trackpad) ervoor, altijd beschikbaar als ik hem nodig heb. Je vindt mij daar voornamelijk tijdens schooluren, want: #businessmomlife.

Dit ben ik!

Charlotte (met Rinzema-Sondaar er nog achter). Ik ben freelance grafisch vormgever en werk onder de naam Designly voor gave klanten zoals de Westfriese Bibliotheken, Wereldwinkels Nederland en Grachtenrondvaart Alkmaar. Daarnaast ontwerp ik ook veel voor particulieren, zoals trouw- en geboortekaarten. Ik werk – in normale omstandigheden – zowel vanuit huis als op locatie. Op mijn mooie, licht ingerichte vaste werkplek staat een iMac met een Wacom ervoor. Je vindt mij daar voornamelijk tijdens schooltijden (want: #businessmomlife).

#mooigemaakt

Het tofste aan mijn werk vind ik het zien van eindresultaten ‘in het wild’. Zo kan ik nog steeds apetrots voor een Wereldwinkel staan en kijken naar een mooi ingerichte etalage met ‘mijn’ logo erop. Daarnaast vind ik het organiseren van beeld en tekst op een overzichtelijke manier, passend bij het bedrijf en de doelgroep van mijn klant echt te gek. Als ik dan na het ontwerpen en vormgeven ‘mooi gemaakt’ hoor, dan is dat voor mij het ultieme compliment. Weet je gelijk waar mijn slogan (en favoriete hashtag) vandaan komt. (-:

(m)emoticons

Dan word ik nu even persoonlijk, zodat je me wat beter leert kennen. Wel zo fijn, mochten we gaan samenwerken. Zo kun je mij ’s nachts wakker maken voor een heerlijk Swirl-ijsje, maar zonder dat ijsje kun je me beter laten liggen. Want naast mijn gezin en m’n werk vind ik een goede nachtrust namelijk heel belangrijk. Als grafisch vormgever denk ik in beelden en communiceer ik behalve graag in woorden (Hallo iMessage!) ook graag met beeld. Ik heb dan ook een grote voorliefde voor pakkende emoticons. De ondersteboven-emoticon is echt mijn favoriet. Op de tweede plaats staan de reeks uitdrukkingen van mijn ‘Memoji’.

Ukkepukje - Projectstatus

Eigen projecten: iets met straatstenen

Naast het werk voor toffe klanten, heb ik ook een berg eigen projecten. Zo lanceer ik over een aantal weken Ukkepukje.nl, een toffe webshop voor printable kinderkamerdecoratie en (op maat gemaakte) geboortekaartjes. Met mijn eigen lettertype geef ik de Ukkepukje-producten een exclusieve stijl. Daarnaast vind je sinds kort iets heel tofs online over straatstenen

Korting

Bij mij in huis vind je geen ‘bij ons thuis…’-bordjes of andere woondecoratie met zinloze tekstjes, ongekende hoeveelheden taalfouten en vreselijk slechte fontcombinaties. Voel je dus vrij om mijn taalfouten door te geven – krijg je korting mee!
Maar, mijn grootste ergernis zijn geen spelfouten… Niet? Nee, dat is slechte spatiëring. Dat ik die slechte spatiëring overal zie (beroepsdeformatie), staat vermoedelijk dan weer in de top 5 ergernissen van mijn man. Intussen spot mijn zoontje (destijds 5) ze zelf ook al. Hij: “Hier staat Sam!” Ik: “Er staat Samuel.” Hij weer: “Er staat echt Sam, kijk maar, s-a-m en dan een stukje ‘niks’!” En zo is de cirkel rond.

Freelance inhuren

Ben je op zoek naar een secuur en efficiënt werkende freelance grafisch vormgever of creatief DTP’er? Dan heb je die nu gevonden! Want, wanneer je met mij samenwerkt krijg je alle gewenste uitingen netjes en precies zoals afgesproken geleverd. Dat is dus #mooigemaakt en goed geregeld.

Je kunt mij een vast aantal uren inzetten voor je bedrijf of per project een opdracht sturen. Met een vooraf afgesproken urenlimiet verzorg ik de uitstraling van je bedrijf, zonder verrassingen in de factuur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Laat mij weten dat je interesse hebt, zodat we kennis kunnen maken met elkaar en elkaars bedrijf.