Grachtenrondvaart Alkmaar

Grachtenrondvaart Alkmaar

De uitstraling van dit bekende Alkmaarse bedrijf kon een update gebruiken. Een combinatie van een wat klassiekere letter met een strakkere huisstijl er omheen is het resultaat.

Als basis voor dit letterbeeld is een bestaand lettertype gebruikt, waarbij de G en de A een sierlijke toevoeging hebben gekregen om de gewenste uitstraling te verkrijgen. Om naast het fontgebruik, vormtoepassing en de kleurkeuzes – die samenhingen met de speciale verfkleur van de steiger en schepen – een huisstijl compleet te maken, is er een rondvaartboot geïllustreerd. Deze silhouetvorm wordt toegepast op veel uitingen en geeft het geheel een eigen en herkenbare uitstraling. De huisstijl bevat onder meer (digitaal) briefpapier, visitekaartjes, posters, folders, steigerbanners en tickets. Ook de fotografie voor gebruik in o.a. drukwerk is door Designly verzorgd, op de feestelijke dag om het 70-jarige bestaan van het bedrijf te vieren.

Download gratis kleurplaat

In 2021 mocht Designly ook de website van Grachtenrondvaart Alkmaar verzorgen. Zowel het ontwerp als de technische realisatie zijn door Designly uitgevoerd.

Bekijk de nieuwe website

Project

Logo-ontwerp en huisstijlontwikkeling

Klant

Grachtenrondvaart Alkmaar

Werkzaamheden

  logo-ontwerp
  icoon-ontwerp
 huisstijlontwikkeling
 illustratie (kleurplaat)
 fotografie
 drukwerkbegeleiding
  ontwerp en technische realisatie website

“Professionele aanpak met een persoonlijke benadering! Uit onze warrige en cryptische omschrijving weet ze altijd precies op te maken wat wij willen. Ze is niet bang om eigen ideeën aan te dragen en laat je vervolgens vrij om er gebruik van te maken.”

Grachtenrondvaart Alkmaar

Vind je dit mooi gemaakt?
Designly maakt ook voor jouw bedrijf graag mooie dingen!

Laat weten wat je nodig hebt!