Skip to main content

Social templates

Zelf de regie, én een professionele uitstraling

Jouw huisstijl kan niet zonder een stabiele social basis. Met templates op maat, vormgegeven in jouw eigen huisstijl, regel je zelf je social posts. Zo is jouw onderneming ook op social media herkenbaar en onderscheidend. Templates voor je social posts zijn een tijdbesparende toevoeging aan jouw huisstijl.

Huisstijl + social

Huisstijl Basis +

  • social media: profiel- en
    headerafbeelding
  • social media post basis (aanpasbaar in Canva)

€ 1.097,-

excl. btw.

De huisstijl + social etalage

Enkele huisstijlen met social media templates die door mij zijn ontworpen.

Charlotte is een gedreven zzp'er met jarenlange zzp-ervaring. Als het gaat om ontwerpen heeft ze aan een paar woorden genoeg en komt dan al met de eerste ideeën: super creatief. Ze geeft je altijd net dat beetje meer dan waar je om gevraagd hebt, dat is leuk en attent. Daarnaast is ze betrokken en denkt met je mee.

Merel HessingBlackbirdy

Samenwerken

Een professionele huisstijl, met social templates

Naast je logo en geprinte huisstijluitingen, is de uitstraling van je social media kanalen ook een belangrijk onderdeel van je promotie. Met templates in je eigen huisstijl, stralen je posts professionaliteit uit én bespaar je tijd.

Een mooie feed geeft je bedrijf een imagoboost. En ik ontwerp naast jouw logo en huisstijl ook templates voor jouw social posts. Deze templates gebruik je bijvoorbeeld in Canva. Heb je de voorkeur voor een andere webapplicatie of werk je liever in een programma? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Wanneer wij samen aan jouw nieuwe huisstijl met socials werken, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd naar jouw visie voor je bedrijf, wat je aanbod en wie je doelgroep is. Ook wil ik graag weten waar je graag in werkt, en wat je werkwijze is. Ga jij, net als ik, ook graag goed voorbereid van start? Dan kun je het intakeformulier voor logo- en huisstijlontwerp aanvragen, en voor jezelf alvast het één en ander op een rijtje zetten.

Na ons oriënterende gesprek is voor ons beiden duidelijk wat er voor jouw onderneming nodig is en wat de planning is. Je ontvangt een offerte op maat, met daarin de besproken details verwerkt.

Ready, set, post!

Een goed begin is het halve werk

Ontvang de invullijst ‘logo- en huisstijlontwerp’ in je mailbox.

Soms heb je nét even wat extra’s nodig. Denk je dat dit pakket niet volledig bij je doelen aansluit? Ik stel graag een maatwerkbundel voor je samen.

Aanvullende mogelijkheden

Er zijn nog andere diensten die ik aanbied, misschien zijn die ook interessant voor je.

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep

€ 629,-

excl. btw.

Huisstijl Basis

Logo-ontwerp +
een prachtig uitgewerkte huisstijl

€ 877,-

excl. btw.

Webdesign

Een op maat ontworpen website, die aansluit op jouw merk.

á € 2.150,-

excl. btw.

Laat je overtuigen door mooi werk.