Skip to main content

Namestormen

De perfecte naam voor jouw bedrijf, product of dienst

Jij zoekt de perfécte naam voor je bedrijf, maar komt niet op een goeie, pakkende naam die bovendien ook nog aan een mooie domeinnaam gekoppeld moet kunnen worden? Designly namestormt een goeie bedrijfsnaam, productnaam of dienstbenaming voor je, en houdt rekening met o.a. doelgroep en beschikbaarheid domeinnamen.

Mail Charlotte om de namestorm aan te wakkeren!

Viridi

Bedrijfsnaam voor een hoveniersbedrijf. De naam is geïnspireerd op het gebruik van vaak van oorsprong Latijnse namen voor planten, en betekent ‘groen’.

Klant Viridi

Revise – Let’s Work Wise

Bedrijfsnaam voor een start-up in de digitale organisatie, zowel financieel als functioneel. De naam komt voort uit het doel waar het bedrijf voor staat: het herzien van bedrijfsprocessen en daardoor bedrijven slimmer laten werken. De slogan Let’s Work Wise past daar dus perféct bij!

Klant Revise

One & a Lot

De naam voor mijn eigen webshop als designer: ‘One‘ staat voor designer Charlotte, en ‘a Lot’ voor de mooie designs in de shop.

Shop: oneandalot.nl

De eerste stap
naar de realisatie van jouw
project! bedrijfsnaam! product! dienstenpakket!

Zonder goeie naam kom je nergens

Als ontwerper weet ik hoe een bedrijfsnaam en logo samen sterk staan in de eerste indruk bij een klant. Een naam moet niet alleen goed klínken, maar er ook goed uitzien!

Schrijf je in voor de updates, en ontvang tips over design en namestormen

Namestormen & Logo-pakket

Je kunt op één plek terecht voor je bedrijfsnaam en logo. Sterker nog, ook voor een slogan, huisstijlontwerp, website en alle soorten drukwerk heb je te maken met één pro: Charlotte.

Vraag een intakegesprek aan en zet de eerste stap richting de perfecte branding voor jouw project!

Bedankt voor je interesse in Namestormen!