Skip to main content

Jouw huisstijl: de basis voor een sterke visuele identiteit

De perfecte eerste indruk

De visuele identiteit van jouw bedrijf stopt niet bij je logo. Ook de eenheid in je uitingen is een belangrijk onderdeel van de eerste indruk die je geeft, en het opbouwen van merkherkenning.

Huisstijl Basis

Logo-ontwerp +

  • visitekaartje
  • briefpapier
  • envelop
  • brand book

€ 877,-

excl. btw.

De huisstijl-etalage

Enkele huisstijlen die ik heb ontworpen.

De huisstijl van Wereldwinkel Groningen is in 2012 uit het creatieve brein van Charlotte ontsproten. Een fantastisch ontwerp waar wij nog altijd heel erg tevreden over zijn en waar een nog altijd groeiend aantal Wereldwinkels in Nederland voor kiest.

WereldwinkelGroningen

Samenwerken

Maak indruk met complete uitstraling voor jouw bedrijf!

Een complete huisstijl is de basis voor de herkenning van jouw bedrijf. Met de richtlijnen die een huisstijl geeft, komt iedere uiting en iedere boodschap goed tot z’n recht.

Wanneer wij samen aan jouw nieuwe huisstijl werken, beginnen we met een videobelgesprek, waarin we kennismaken met elkaar en elkaars bedrijf. Ik ben benieuwd naar jouw visie voor je bedrijf, maar ook naar wat je doelgroep is en uiteraard jouw product of dienstverlening. Ga jij, net als ik, graag goed voorbereid van start? Dan kun je het intakeformulier voor huisstijlontwerp aanvragen. Hiermee kun je voor jezelf alvast het één en ander op een rijtje zetten, en ga je voorbereid ons eerste overleg in.

Na ons oriënterende gesprek is voor ons beiden duidelijk wat er voor jouw onderneming nodig is. Ook hebben we samen een globale planning opgesteld. Je ontvangt een offerte op maat, met daarin de besproken details verwerkt.

Tijd om te beginnen!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ontvang de invullijst ‘logo- en huisstijlontwerp’ in je mailbox.

Heb je aan een huisstijl met basisuitingen niet genoeg? Dan is een maatwerk pakket voor jou een goeie optie. Ik maak graag een offerte voor een uitgebreider of aangepast pakket voor jou op maat.

Aanvullende mogelijkheden

Er zijn nog andere diensten die ik aanbied, misschien zijn die ook interessant voor je.

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep.

€ 629,-

excl. btw.

Huisstijl + social

Huisstijl Basis +
een sterke basis voor jouw socials

€ 1.097,-

excl. btw.

Webdesign

Een op maat ontworpen website, die aansluit op jouw merk.

á € 2.150,-

excl. btw.

Laat je overtuigen door mooi werk.