Skip to main content

Webdesign op maat

Een site die werkt voor jouw bedrijf

Jouw website is één van de eerste contactpunten tussen jou en je potentiële klant. Laat je website voor je werken, met een goed doordachte strategie en een prachtig en functioneel design.

Webdesign

  • (online) inspiratiegesprek
  • site-ontwerp met
    3 correctierondes
  • technische realisatie 5 pagina’s

€ 1950,-

excl. btw.

De website-etalage

Enkele websites die ik heb ontworpen.

Designly - Grachtenrondvaart Alkmaar

Grachtenrondvaart Alkmaar

Logo- en huisstijlontwikkeling

Professionele aanpak met een persoonlijke benadering! Uit onze warrige en cryptische omschrijving weet ze altijd precies op te maken wat wij willen. Ze is niet bang om eigen ideeën aan te dragen en laat je vervolgens vrij om er gebruik van te maken.

Grachtenrondvaart Alkmaar

Samenwerken

De eerste klik naar jouw website!

Jouw bedrijf verdient een functionele en mooie website. Je website is een belangrijk contactpunt voor je (potentiële) klanten. Meer dan een online visitekaartje. Een functioneel en overzichtelijk design levert een bijdrage aan de indruk die jij als ondernemer achterlaat bij je doelgroep.

Wanneer wij samen aan jouw nieuwe website werken, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf. Naar de visie die je hebt voor jouw website, de diensten die jij levert en welke doelgroep jij wilt bereiken.
Ga jij net als ik graag goed voorbereid van start? Dan kun je de invulbare pdf voor websiteontwerp en -ontwikkeling downloaden. Hiermee zet je voor jezelf goed op een rijtje wat voor website jouw onderneming nodig heeft.

Geen onderneming is hetzelfde, en zo is ook geen website gelijk. Past jouw website niet exact binnen dit pakket? Dan zorgen we samen voor een passende bundel. Voor aanvullende functionaliteiten, zoals hosting, SEO en technisch onderhoud, werk ik samen met diverse freelance professionals in deze vakgebieden.

Na ons oriënterende gesprek hebben wij allebei goed voor ogen wat jouw website nodig heeft. We weten globaal wat de benodigde functionaliteiten zijn, en of je graag zelf de website bijwerkt of dat je daar iemand voor inhuurt. Je ontvangt een offerte op maat, met daarin de besproken details verwerkt.

Ik help jou met het indelen van je website. Hoe verdeel je jouw aanbod in een logische navigatiestructuur? Wat mag er op jouw website absoluut niet ontbreken? En hoe deel je de pagina’s in met jouw content? We gaan samen aan de slag.

Een goed begin is het halve werk

Ontvang de invullijst ‘websiteontwerp en -ontwikkeling’ in je mailbox.

Kan jouw website een uitgebreider pakket gebruiken? Een aangepaste bundel maak ik graag voor jou op maat.

Aanvullende mogelijkheden

Er zijn nog andere diensten die ik aanbied, misschien zijn die ook interessant voor je.

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep.

€ 590,-

excl. btw.

Huisstijl Basis

Logo-ontwerp +
een prachtig uitgewerkte huisstijl

€ 750,-

excl. btw.

Huisstijl + social

Huisstijl Basis +
een sterke basis voor jouw socials

€ 950,-

excl. btw.

Laat je overtuigen door mooi werk.