Video editR

Als ondernemer groeit je bedrijf voortdurend, en met veranderingen in aantocht, wilde Hanneke van Video editR haar merkimago een vernieuwde uitstraling geven. De wens was om het bestaande logo een strakker uiterlijk te geven en de huisstijl uit te breiden met meer diversiteit in uitingen. Bovendien waren aanpassingen in kleurenpalet vereist om beter aan te sluiten bij de gewenste uitstraling.

Hanneke en ik zijn samen aan de slag gegaan met het kiezen van een richting, passend bij Hanneke, haar werkwijze en haar doelgroep. We hebben een aantal overlegmomenten gehad, om een duidelijk beeld te krijgen van o.a. de gewenste uitstraling, schrijfwijze van de bedrijfsnaam en het kleurenpalet.

Vanwege de diversiteit aan werkzaamheden en onderwerpen van video’s die Hanneke edit, heb ik gekozen voor het ontwikkelen van een set iconen als onderdeel van de huisstijl. Deze iconen zijn niet alleen toepasbaar als losse elementen op verschillende huisstijluingen, maar zijn ook samengesteld als huisstijlpatroon. Deze wordt toegepast op de visitekaartjes, de website en andere uitingen.

Website van Video editR
De website is ontwikkeld door Spotlight Webdesign

Van tevoren was het doel duidelijk: het bestaande logo een strakker uiterlijk geven en de huisstijl uitbreiden met meer veelzijdige elementen en een bijgewerkt kleurenpalet. Hanneke kan haar vernieuwde merk met trots presenteren!

Bekijk de introductie reel door Hanneke

Project

Logo upgrade en huisstijlontwikkeling

Klant

Video editR

Werkzaamheden

 logo upgrade
 huisstijlontwikkeling
 icoon ontwerp
 pattern design

Kan jouw huisstijl ook een upgrade gebruiken?
Ik ontwerp ook voor jou graag mooie dingen!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!