Suzanne Boers – Ondernemersmentor

Als mentor voor creatieve ondernemers, zocht Suzanne Boers naar een mooie vertaling van haar coachingsvisie. De pauw in haar nieuwe logo staat voor Suzanne als persoon en ondernemer voor trotsheid, kracht en kleurrijk ondernemen. Daarom is de ’S’ als eerste letter van haar voornaam visueel onderdeel van haar beeldmerk.

De huisstijl van Suzanne bevat naast het logo, een vast lettertype en een mooi kleurenpalet, diverse mooie uitingen. Voor haar socials kan Suzanne zelf in haar huisstijl posts vormgeven in Canva, waarin ik haar huisstijl heb gegoten. Ook haar werkboeken en presentaties kan Suzanne met een fijne basis in haar eigen huisstijl opstellen. Ik heb voor haar ook visitekaartjes, briefpapier, notitieblokken, pennen en sticky notes vormgegeven.

De kleurrijke veren van de pauw geven een speelse basis voor diverse huisstijlelementen. De basisvorm is gecombineerd in diverse kleuren en posities, wat zorgt voor een mooie bibliotheek aan huisstijlillustraties. Zowel in door mij vormgegeven drukwerkuitingen, als in uitingen die Suzanne in eigen beheer kan aanpassen, zorgen deze elementen en kleuren voor een herkenbaar merkbeeld.

Suzanne is zelf naast ondernemersmentor voor creatieven zelf ook creatief ondernemer. Als fotograaf is zij gespecialiseerd in spontane en sprankelende trouwfotografie. Daarnaast is zij dankzij haar ervaring als ondernemersmentor ook dé fotograaf voor ondernemers die op zoek zijn naar onderscheidend krachtige, unieke en persoonlijke foto’s.

Creatief denken | strategisch ondernemen
De website is gerealiseerd door Flexsis.

Project

Logo-ontwerp en huisstijlontwikkeling

Klant

Suzanne Boers

Werkzaamheden

 logo-ontwerp
 huisstijlvormgeving
       briefpapier
       visitekaartjes
       social media format vormgeven
       vormgeving templates nieuwsbriefsysteem
 kleurenpalet ontwikkelen
 huisstijlillustraties ontwikkelen

Ook een mooi concept naar een visueel merk laten vertalen?
Ik ontwerp graag ook jouw logo en huisstijl.

Laten we vrijblijvend even kennismaken!