Skip to main content

Gezellige Alkmaarse kleurplaat

De rondvaartboten in Alkmaar varen weer! Nu de maatregelen stapsgewijs steeds meer versoepelen, kun je je ein-de-lijk weer laten rondvaren door de grachten van Alkmaar.

 

Heb je al eens met een rondvaartboot in Alkmaar meegevaren? Dat is niet zomaar een boottochtje, het is een leuke en spannende manier om de stad beter te leren kennen. Een tochtje duurt driekwartier, en als moeder van een kleuter kan ik me indenken dat dat klinkt als spannender voor de ouders dan voor een kind… Maar het tegendeel is waar. Kinderen hoeven niet stil te zitten! De 20 bruggen die je onderweg tegen gaat komen maken het een tocht waar je nog vaak over zult horen van je kind. En hoe weet ik dit zo goed? Ik hoor mijn eigen kind nog regelmatig over de rondvaartboot vertellen én ik heb in de jaren dat ik als puber op de rondvaartboot gegidst heb veeeeele enthousiaste kindergezichtjes gezien. Zo gezellig!

Een boottocht in zo’n gave open boot (met dak past niet onder de bruggen door!) is natuurlijk onwijs leuk als familie-uitje of een gave toevoeging aan een middagje winkelen. Maar ook voor een schoolreisje of kinderfeestje is een boottocht door de grachten zeker geslaagd.
Ik heb de kleurplaat met rondvaartboten geïllustreerd voor Grachtenrondvaart Alkmaar. Die kleurplaat kun je inzetten als voorbereiding op een boottocht die op de planning staat. Heb je zelf geen printer? Vraag om een kleurplaat aan de schipper die je rondgevaren heeft! Na afloop van de boottocht is het ook erg leuk om de kleurplaat in de kleuren. Je kunt namelijk zelf iedereen die met je mee was een plekje geven in de boot!

Heb je zelf nou ook een leuk bedrijf waarvoor je wel een kleurplaat kunt gebruiken? Ik ontwerp er graag eentje voor je! Laat mij weten wat je ideeën zijn, dan werken we samen aan een mooi resultaat voor jou en je klanten!

Charlotte

Als grafisch vormgever ontwerp ik logo's, huisstijlen, websites, geboorte-, trouw- en rouwkaarten, knutselwerkplaten voor kinderen, vele soorten drukwerk, social media uitingen en lettertypes. Daarnaast heb ik een online winkel met zo duurzaam mogelijk geproduceerde items met grafische patronen en illustraties van eigen hand.