Logo en huisstijl voor eigen webshop

Mijn eigen webshop One & a Lot is gegroeid vanuit Designly. Omdat de producten en diensten niet aansloten bij één doelgroep, heb ik de webshop en mijn diensten als ontwerper van elkaar gesplitst. De naam van de webshop, daar heb ik even op lopen broeden. Op de één of andere manier is dat voor je eigen product nét een tikkeltje lastiger.

In de webshop One & a Lot vind je designproducten die je leefomgeving opvrolijken. ‘One‘ staat voor mij (designer Charlotte), en ‘a Lot’ voor de vele mooie designs in de shop.

De strakke designs van One & a Lot kenmerken zich door opvallend kleurgebruik. Daarom heb ik voor de huisstijl gekozen voor een grijswaarden palet, i.p.v. een kleurenpalet. Zwart, wit en grijs vormen de basis voor de huisstijl.

Het logo is een visuele vorm van de merknaam. De cirkel is ‘one’, de & gevormd door vele stipjes is de ‘& a lot’. Naast het icoon, is het logo ook in tekstvorm inzetbaar. Soms in een kader (zoals op het briefpapier), soms los op een volledige achtergrond (zoals op de visitekaartjes).

Bekijk de shop
One & a Lot is een eigen handelsnaam.

Project

Logo-ontwerp en huisstijlontwikkeling

Klant

One & a Lot (handelsnaam van Designly)

Werkzaamheden

 namestormen (naam van webshop bedenken)
 logo-ontwerp
 huisstijlontwikkeling
 website ontwerp en realisatie
 ontwerp iconenreeks
 productontwikkeling

Wil jij ook graag jouw merk lanceren?
Ik ontwerp ook voor jouw merk graag mooie dingen!

Vertel wat je wilt weten