Zaaikalender

Zaaikalender

Deze Zaaikalender van de Leukste Moestuin biedt o.a. scholen en kinderopvangcentra die klant zijn van de Leukste Moestuin de mogelijkheid goed bij te houden.

Marije heeft met de Leukste Moestuin een prachtige webshop vol benodigdheden om met kinderen een moestuin te beginnen en onderhouden. Naast al deze producten, geeft zij ook tips in haar blogs.

Voor o.a. scholen en kinderdagverblijven is het mogelijk om Marije als specialist in te huren, voor leren moestuinieren aan kinderen maar ook voor het kiezen en bereiden van gezond eten. Allemaal gebaseerd op leeftijd en bijbehorende vaardigheden. Een super handige combinatie, want eten zien groeien en zelf bereiden is een goeie start voor kinderen om groente lekker te vinden.

Marije maakt voor diverse onderwijsinstanties, en klassen daarbinnen, een moestuinschema op maat. Om dat mooi in haar huisstijl te kunnen tonen, heb ik voor haar een invulbare pdf gemaakt. De variabele items kan zij makkelijk invullen of aanvinken, waarna de pdf als printbare versie opgeslagen kan worden. Zo heeft Marije meer tijd voor haar vak en haar klanten.

Lees tips over moestuinieren

De groente en insecten illustraties op de moestuinkalender zijn gemaakt door Eva Capello.

Project

Vormgeven en technisch realiseren invulbare pdf, zaaikalender

Klant

De Leukste Moestuin

Werkzaamheden

 huisstijlbewaking
 vormgeven zaaikalender
 technisch realiseren invulbare pdf

Spreekt deze stijl je aan?
Designly maakt ook voor jouw bedrijf graag mooie dingen!

Vertel wat je wilt weten