Skip to main content

Eenheid in de visuele identiteit voor jouw merk

Logo- en huisstijlontwerp voor ondernemers

Jij hebt één van mijn visitekaartjes in je handen gehad. Leuk dat we elkaar hebben ontmoet, of naar hetzelfde event zijn geweest! En helemaal te gek dat jouw nieuwsgierigheid je hier heeft gebracht. Ik heb een leuke korting voor jou, als niet-wegwerper van mijn visitekaartje :-). Scroll lekker langs mijn online etalage een stukje lager, en spot de korting verderop.

Charlotte

Ontwerper en merkvormgever

Ik verzorg eenheid in de visuele identiteit voor jouw merk.

download V-card (.vcf) en sla mijn digitale visitekaartje als contactgegevens op

Etalage-selectie

Laat je overtuigen door nog meer mooi werk.

Zet de eerste stap naar

…de perfecte uitstraling voor jouw (nieuwe) bedrijf!

Wanneer wij samenwerken, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar beter kennen, en kunnen we een goede basis leggen voor het verder verdiepen in de basis van jouw onderneming. Ik ben benieuwd naar jouw visie voor je bedrijf, wat je doelgroep is, en uiteraard naar jouw product of dienstverlening. Na ons oriënterende gesprek is voor ons beiden duidelijk wat er voor jouw onderneming nodig is en wat de planning is. Je ontvangt een offerte op maat, met daarin de besproken details verwerkt. Het is tijd om te beginnen!

Jouw merk in één oogopslag

Een goed doordacht logo trekt de aandacht en wekt vertrouwen en professionaliteit op. Het zorgt ervoor dat jouw onderneming zich onderscheidt van de rest en ondersteunt bij het opbouwen van merkherkenning. Een sterk logo: de basis van jouw merkidentiteit.

Een professionele huisstijl, met social templates

Een stevige sociale basis is van groot belang voor jouw huisstijl. Gebruik op maat gemaakte sjablonen in je eigen huisstijl om je social media posts te beheren. Zo zorg jij ervoor dat je bedrijf op social media herkenbaar en onderscheidend is. Zelf de regie, én een professionele uitstraling.

De eerste klik naar jouw website!

De eerste indruk van jouw bedrijf begint bij de website. Investeer in een goed doordachte strategie en een mooi en functioneel design om potentiële klanten aan te trekken. Een site die werkt voor jouw bedrijf.

Interesse gewekt

maar nu even geen ruimte in je planning?

Ik stuur je graag een reminder op een later moment. Schrijf je in voor de updates en laat mij je inspireren met handige design tips voor jouw onderneming.

De basis voor de visuele identiteit van jouw merk

Welk pakket past het best bij jouw onderneming?

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep.

€ 590,-

excl. btw.

Huisstijl + social

Huisstijl Basis +
een sterke basis voor jouw socials

€ 950,-

excl. btw.

Webdesign

Een op maat ontworpen website, die aansluit op jouw merk.

á € 1950,-

excl. btw.

Ik help je graag bij het kiezen van het juiste pakket, daarbij is een maatwerk pakket ook mogelijk. Op bovenstaande pakketten en op een maatwerk pakket krijg jij als visitekaartjes-ontvanger een korting van 5%.