Heb je moeite met plannen?

Heb je moeite met plannen?

Ik niet meer!

Sinds ik mijn eigen planner heb gemaakt, loopt mijn planning op rolletjes. Ik heb een gratis printable van deze A4-planner voor je. Daarmee deel je je werkzaamheden overzichtelijk wekelijks in. Ook op je scherm in te vullen en af te vinken!

Plannen is iets waar bijna iedereen moeite mee heeft. Met mijn planner lukt het freelancers en andere ondernemers om goed te plannen, en daarmee doelen en deadlines te halen.

Deze handige printable A4 weekplanner vul je handmatig in na het printen, of handig op je scherm. Deel zelf je tijden in, je zit niet aan al ingevulde tijden vast. Zo kun je de ene dag vroeg beginnen, en de andere dag later. Flexibel plannen, omdat geen dag gelijk is.

Tips met plannen:

  • Vul aan het eind van de week je planner voor de komende week in;
  • Plan 20% meer tijd in dan je nodig acht (reservetijd);
  • Houd ruimte vrij voor eventuele spoedopdrachten;
  • Plan realistisch: met haalbare doelen vink je meer af;
  • Zet je eigen tijd ook vast.

Lijstjes, lijstjes, lijstjes…

Post-it links, merkloze plaknotitie rechts, een kladje ergens in een tas en een notitieboekje met 36 tabjes. Super onoverzichtelijk, daar wordt (bijna) niemand gelukkig van. Overzicht en structuur is ontzéttend belangrijk. Zowel in je privéleven (rekeningen betalen, niet vergeten een cadeautje te kopen, etc.) als in je werk.

Wil je deze planner graag in jouw eigen huisstijl?