Productfoto’s en -video’s

Productfoto’s en -video’s

Online speelgoedwinkel Kiddeaus wilde graag meer opvallen op social media, door middel van eigen beeldmateriaal van de duurzame speelgoedcollectie.

Om de producten goed te laten opvallen op social media, heb ik voor Kiddeaus een reeks beelden gecreëerd met behulp van een aantal producten uit de webshop. De korte clips kunnen worden ingezet in diverse uitsnede (t.b.v. reels, stories, Insta-posts, etc.). Deze video’s zijn zowel in stories op diverse social media als in reguliere posts in te zetten, maar ook in de shop worden ze ingezet om producten uit te lichten. De producten die voorkomen in deze korte clips, hebben ook voor de fotocameralens gestaan. Hiermee is ook de productfotografie voor speelgoedwinkel Kiddeaus verzorgd.

Play Video

Bekijk de reel van Kiddeaus

Project

Beeldontwikkeling

Klant

Kiddeaus

Werkzaamheden

 productfotografie
 social media video’s

Productfotografie voor de webshop

Naast deze productfoto’s en video’s voor in deze duurzame webshop, heb ik ook de producten Knutselbundels ontwikkeld voor Kiddeaus.

Bekijk de Knutselbundels

Ook de opmaak van een aantal printables heb ik verzorgd. Dit zijn pdf bestanden die door een (potentiële) klant zelf geprint kunnen worden, om in te zetten als spelletje of naslagwerk.

Bekijk de printables

Vind je dit mooi gemaakt?
Designly maakt ook voor jouw bedrijf graag mooie dingen!

Laat weten wat je nodig hebt!