fbpx Skip to main content

Mijn creatieve outlet

Mooie dingen maken doe ik niet alleen voor opdrachtgevers, mijn creatieve hoofd staat nooit stil. Want die mooie dingen in opdracht mogen maken is erg leuk, maar eigen producten realiseren is ook te gek! Zo kom ik vaak aan mooie – vaak al compleet afgeronde – projecten, die ik niet voor mijzelf kan houden. Mijn winkel is de plek waarin ik die mooie dingen een plekje geef om realiteit te worden.

Mijn producten

De producten in mijn winkel zijn overwegend duurzaam. Daar waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, productiewijze en als het even kan ook de verpakking voor de verzending. Ook worden de meeste producten op aanvraag geproduceerd, waardoor er minder opslag en vervoerslagen nodig zijn. Dat is nog eens duurzaam.
En is er per abuis een productiefoutje in geslopen? Dan vind je die voor minder in de categorie ‘oeps!’.

Doordat ik de ontwerpen in mijn winkel in opdracht van mijzelf maak, hebben de producten vaak een link naar mijn persoonlijke leven. Zo is bijvoorbeeld de gezellige dierenserie in basis ontworpen voor mijn zoontje Sam en zijn neefjes. Allen verzot op de dierenfiguurtjes.

De serie ‘Dots’ is ontstaan dankzij mijn eigen zoektocht naar een dekbedovertrek met een relatief neutraal maar toch kleurrijk patroon, dat rustig genoeg is voor de slaapkamer.
‘Splash’ is ontstaan vanuit het eerste ontwerp van de Designly-website. In de creatieve cinematische achtergrondfilm paste ik dit concept als eerste toe. Voor de producten in mijn winkel heb ik deze reeks beelden uitgebreid met fotografie in diverse kleuren.

[product_category per_page=”1″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” category=”dieren”]
[product_category per_page=”1″ columns=”1″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”splash”]
[product_category per_page=”1″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” category=”dat-raak-je-aan-de-straatstenen-niet-kwijt”]

Werk aan de winkel

Een blik behind the scenes

En in dit geval letterlijk een kijkje in de keuken. Tijdelijk omgebouwd tot mini studio, om dit al een tijdje in de molen zittende project te kunnen gaan vormgeven.

‘Dieren’ serie

Met liefde ontworpen

Ik ben kort na de geboorte van mijn zoontje begonnen met het ontwerpen van deze serie diertjes. Het liep tegelijk met het ontwerpen van een lettertype, dus het was ‘pas’ afgerond toen mijn zoontje oud genoeg was voor een dekbedovertrek (-: Het dekbedovertrek en de babydeken zijn twee van mijn favoriete producten uit mijn winkel.

Ukkepukje geboortekaarten

Deze dierenillustraties worden ook gebruikt op enkele van de door mij ontworpen geboortekaartjes, verkrijgbaar via Ukkepukje.

‘Dieren’ serie

Met liefde ontworpen

Ik ben kort na de geboorte van mijn zoontje begonnen met het ontwerpen van deze serie diertjes. Het liep tegelijk met het ontwerpen van een lettertype, dus het was ‘pas’ afgerond toen mijn zoontje oud genoeg was voor een dekbedovertrek (-: Het dekbedovertrek en de babydeken zijn twee van mijn favoriete producten uit mijn winkel.

Ukkepukje geboortekaarten

Deze dierenillustraties worden ook gebruikt op enkele van de door mij ontworpen geboortekaartjes, verkrijgbaar via Ukkepukje.

Dit is wat anderen van mijn producten vinden…

Mijn zoontje vindt dit dekbedovertrek súper leuk. Wanneer ik na een wasronde het bed weer opmaak benoemt hij alle diertjes. Dat is altijd zó'n gezellig moment! Binnenkort krijgt een vriendin van mij een baby en haar wil ik graag de babydeken cadeau gaan geven.

EvaDierendekbedovertrek

Splash!

[product_category per_page=”2″ columns=”2″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”splash”]

Splash!

Deze kleurrijke serie designproducten vrolijken je interieur en tuin met een Splash aan kleuren op.

Leuk dat je met mij en mijn producten kennis hebt gemaakt!

Producten met een ontwerp op maat voor jouw bedrijf

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk namens je bedrijf rond kerst? Of zoek je cadeaus voor goodiebags (de inhoud, of de tas zelf!) op evenementen of als geschenk bij een jubileum? Wanneer je inspiratie nodig hebt voor een cadeau voor een persoonlijk jubileum zoals een huwelijk, adviseer ik je graag.
Ik ontwerp producten op maat en denk graag met je mee over de opties en ideeën passend bij jouw gelegenheid of bedrijf. Verkrijgbaar in grote én kleine oplagen.

  • kussens
  • fleecedekens
  • mokken
  • vlaggenlijnen
  • draagtassen
  • kinderrugtassen
  • kaarten

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Laat weten dat je interesse hebt, zodat we kennis kunnen maken met elkaar en elkaars bedrijf.

Inspiratiegesprek aanvragen