fbpx Skip to main content

Knutselplaten

Kleuren en bouwen voor kinderen (4-10 jaar)

Creatief vermaak voor kinderen tijdens schoolvakanties, bedrijfsevenementen of gewoon even samen met je kind. De variatie in onderwerpen biedt veel keuze voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud.

De knutselplaten zijn als printables beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Ook zijn de gedrukte knutselplaten vanaf kleine oplagen al beschikbaar voor scholen, bedrijven, en stichtingen (met eigen logo!). Mail Charlotte voor meer informatie over de mogelijkheden.

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”rand” order=”ASC” category=”knutselplaten”]

Samen knutselen

Knutselen met je kind. Enorm gezellig en fijn om creatief bezig te zijn.

Met de keuze uit diverse soorten printable knutselplaten kom je schoolvrije periodes goed door. Deze printables zijn voor persoonlijk gebruik. Je downloadt een pdf en print zelf de knutselplaat om mee aan de slag te gaan.

Knutselplaten met bedrijfslogo

Al vanaf 25 stuks kun je gedrukte knutselplaten met logo bestellen. Het mooie, stevige papier waarop het gedrukt wordt is perfect geschikt voor knutselen met o.a. potlood, stift en lijm. De variatie in onderwerpen biedt veel keuze voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud.

Met je bedrijfslogo op de werkplaten bied je kinderen op personeelsdagen een creatieve activiteit. Ook voor speeltuinen, kinderopvang centra en scholen is het inzetten van deze werkplaten met eigen logo een leuke promotionele actie.

Maatwerk

Een compleet op maat ontworpen knutselplaat met een onderwerp dat goed bij je bedrijf past, maakt een weggever op personeelsdagen uniek. Overleg over de mogelijkheden met Charlotte.

Bedankt voor je interesse in de knutselplaten!