fbpx Skip to main content

Luxe kerstkaarten

Stuur een kerstig cadeautje per post

Minimalistisch ontwerp

Deze prachtige foliekaarten met mooi, minimalistisch ontworpen illustraties en tekst, kun je per set van 4 verkrijgen. Het zijn vierkante kaarten (15cm) met bijpassende enveloppen in kerstkleuren. De vouw links zit links, de kaarten openen als een boek. Zo blijven ze mooi staan op een fantastisch plekje bij degene naar wie je de kaart stuurt. De binnenkant van de kaarten is blanco en geeft daarmee riant de ruimte voor je eigen liefdevolle bericht naar de ontvanger.

Unieke illustraties in foliedruk

De leuke sneeuwpop, Rudolph en kerstboom heb ik speciaal voor een serie kerstkaarten ontworpen. Het lettertype op de enige tekstuele kaart van de set heb ik ook ontworpen. Een uniek lettertype dat je nergens anders vindt.

Verstuur wat moois aan het eind van het jaar!

Prijs per set van 4 foliekaarten inclusief enveloppen:
[add_to_cart id=”7298″]

Budget en tóch design

Ga je liever voor een goedkoper alternatief? Daarvoor heb ik ook een budget-set kerstkaarten. Diezelfde leuke sneeuwpop, Rudolph, kerstboom en ‘joyful christmas wishes’ op witte kaarten – zonder folie, mét mooie kleuren. De bijgeleverde enveloppen zijn bij de budget-set neutraal wit.

Vrolijke kaarten in de brievenbus

Prijs per set van 4 budget-kaarten inclusief witte enveloppen:
[add_to_cart id=”7344″]

Meer kerst in huis halen?

Dan zit je ook goed bij de Designly shop. Kerstkussens, kersttafelkleden, kerstmokken… Maak de kerstsfeer compleet!

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”kerst” columns=”4″ flickity_mobile_column_width=”100%” orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_wrap=”wrap” flickity_overflow=”hidden” flickity_controls=”bottom-pagination” flickity_group_cells=”default” flickity_item_animation=”none” per_page=”100″]