Skip to main content

Branding pakket

Jouw merk compleet

Met dit alles-in-één pakket, til jij jouw merk naar nieuwe hoogten. Het branding pakket biedt jou de perfecte oplossing om je bedrijf te laten opvallen.

Logo- en huisstijl ontwerp, met social media templates en ontwerp en realisatie website.

€ 3.247,-

excl. btw.

of 5 termijnen van

€ 675,-

excl. btw.

Logo-ontwerp + huisstijlontwerp + social media templates + website

De branding-etalage

Enkele logo’s, huisstijlen en websites die door mij zijn ontworpen.

BirgitFactic

Samenwerken met Charlotte is echt een feestje. Ze is super snel en accuraat, komt altijd haar afspraken na, ze loopt zonder moeite die 'extra mile' en haar werk is subliem!

NicoletGrachtenrondvaart Alkmaar

Professionele aanpak met een persoonlijke benadering! Uit onze warrige en cryptische omschrijving weet ze altijd precies op te maken wat wij willen. Ze is niet bang om eigen ideeën aan te dragen, maar laat je vervolgens wel vrij om er gebruik van te maken.

Sharon

Charlotte is enthousiast, creatief, gevat en heeft een flinke dosis humor! In een handomdraai komt ze met verschillende ideeën en uitbreidingen, welke ze allemaal zo schetst dat je een duidelijk beeld krijgt van wat het kan worden. Ze geeft alle ruimte tot nadenken en overwegen, maar durft zelf een duidelijk en goed gefundeerd advies te geven!
Je voelt je in professionele, gepassioneerde handen.

Marie MeeusenFreelance tekstschrijver en schrijfdocent

Charlotte is hét bewijs dat naalden in hooibergen vindbaar zijn. En dat zo'n naald ook een pen kan zijn, kijk maar naar het mooie logo dat ze voor mijn website (onder mijn eigen naam) en de bijhorende huisstijl ontwierp. Charlotte is ongelofelijk veelzijdig inzetbaar: ze luistert goed naar je wensen en verwerkt heel vlot de feedback als ontwerper.

MerelBlackbirdy

Charlotte is een gedreven zzp'er met jarenlange zzp-ervaring. Als het gaat om ontwerpen heeft ze aan een paar woorden genoeg en komt dan al met de eerste ideeën: super creatief. Ze geeft je altijd net dat beetje meer dan waar je om gevraagd hebt, dat is leuk en attent. Daarnaast is ze betrokken en denkt met je mee.

Samenwerken

De perfecte uitstraling voor jouw (nieuwe) bedrijf!

Jij hebt een fantastische onderneming, met een geweldig product of fijne dienst. Jouw website, visitekaartje en socials moeten daar perfect mee matchen. Met dit alles-in-één branding pakket heb je in één klap je hele merkontwikkeling getackeld.

Samen beginnen wij met het analyseren van wat jouw merk nodig heeft. Dit doen wij tijdens een (online) inspiratiegesprek, waarin we ook direct met elkaar en elkaars bedrijf kennis maken. Na dit gesprek hebben we samen ook al de basis voor een fijne planning vastgelegd.

We beginnen met jouw logo, kleurenpalet en huisstijlontwikkeling. Alles bij elkaar een geweldige basis om jouw website sterk neer te zetten. Het branding traject duurt 3 tot 6 maanden, en aan het eind staat er een sterk merk, mooi gemaakt.

Niet alles in één keer nodig?

Dan zijn deze pakketten interessant voor jou.

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep

€ 629,-

excl. btw.

Huisstijl Basis

Logo-ontwerp +
een prachtig uitgewerkte huisstijl

€ 877,-

excl. btw.

Webdesign

Een op maat ontworpen website, die aansluit op jouw merk.

á € 2.150,-

excl. btw.

Laat je overtuigen door mooi werk.