fbpx Skip to main content
0

Een fijne samenwerking met een gezellig resultaat

Mijn zoontje Sam werd onlangs 6 jaar. Hij wilde op school graag iets origineels trakteren. Dat zei hij niet met zoveel woorden, maar ‘iets anders dan een zakje chips’ dekte de lading. 

 

Sam en ik zijn vaak samen in de tuin bezig. Ieder jaar proberen wij een hogere zonnebloem dan het jaar ervoor te laten groeien. Dat vindt Sam zó leuk, dat hij het uitdelen van zonnebloemen een mega leuk idee vond. Maar, waar begin je als ouder, aan zo’n leuk idee?

Via social media kwam ik De Leukste Moestuinshop tegen. Ik nam contact op met Marije, zij runt De Leukste bedrijven en wist mij perféct te helpen. Zo ontstond het idee voor een leuke samenwerking. Ik maakte de traktatie extra leuk, met de door mijzelf gemaakte printable. En na het uitdelen had Marije super leuke beelden om te delen op social media. Deze gave traktatie werd zo leuk ontvangen door de leerkrachten en (ouders van) klasgenootjes! Echt een groot succes.

Tip: Wil je echt de aaaaaallerhoogste zonnebloem laten groeien? Lees dan mijn gastblog bij De Leukste Moestuinshop voor de beste tips voor jouw zonnebloem.

Extra tip: Voor cadeautjes voor de leerkrachten, zo aan het einde van het schooljaar, kun je ook terecht bij De Leukste Moestuinshop. Wat dacht je van een vlinderhotel, of een klavertje vier om te laten groeien? Zulke gezellige cadeautjes!

Heb je zelf nou ook een leuk bedrijf waarvoor je wel een printable kan gebruiken? Ik ontwerp er graag eentje voor je! Laat mij weten wat je ideeën zijn, dan werken we samen aan een mooi resultaat voor jou en je klanten!

Charlotte

Als grafisch vormgever ontwerp ik logo's, huisstijlen, websites, geboorte-, trouw- en rouwkaarten, knutselwerkplaten voor kinderen, vele soorten drukwerk, social media uitingen en lettertypes. Daarnaast heb ik een online winkel met zo duurzaam mogelijk geproduceerde items met grafische patronen en illustraties van eigen hand.