Skip to main content
https://youtube.com/watch?v=eA6VhIqAtUs

12 dagen

12% korting

net kerst, maar dan in mei

Ieder jaar vier ik de verjaardag van Designly. En dit jaar deel ik 12 dagen lang korting uit. Van 23 mei tot en met 3 juni krijg jij 12% korting op al mijn diensten. Of je nu een logo laat ontwerpen, of een compleet branding pakket met website.

Grijp nu je kans op 12% korting! Als ondernemer wil je een sterke en professionele uitstraling. Ik bied je graag een korting van 12% op mijn diensten, waaronder logo-ontwerp, huisstijlontwerp, webdesign, en mailhandtekeningen. Of je nu een frisse start nodig hebt of je huidige merk wilt opfrissen, ik help je graag verder. Deze aanbieding is tijdelijk, dus mis het niet en maak vandaag nog gebruik van deze kans!

Dit is wat je kunt verwachten

jouw ontwerp tot in de puntjes verzorgd

‘Mooi gemaakt’ horen, dat is het doel.

BirgitFactic

Samenwerken met Charlotte is echt een feestje. Ze is super snel en accuraat, komt altijd haar afspraken na, ze loopt zonder moeite die 'extra mile' en haar werk is subliem!

MerelBlackbirdy

Charlotte is een gedreven zzp'er met jarenlange zzp-ervaring. Als het gaat om ontwerpen heeft ze aan een paar woorden genoeg en komt dan al met de eerste ideeën: super creatief. Ze geeft je altijd net dat beetje meer dan waar je om gevraagd hebt, dat is leuk en attent. Daarnaast is ze betrokken en denkt met je mee.

Sharon

Charlotte is enthousiast, creatief, gevat en heeft een flinke dosis humor! In een handomdraai komt ze met verschillende ideeën en uitbreidingen, welke ze allemaal zo schetst dat je een duidelijk beeld krijgt van wat het kan worden. Ze geeft alle ruimte tot nadenken en overwegen, maar durft zelf een duidelijk en goed gefundeerd advies te geven!
Je voelt je in professionele, gepassioneerde handen.

NicoletGrachtenrondvaart Alkmaar

Professionele aanpak met een persoonlijke benadering! Uit onze warrige en cryptische omschrijving weet ze altijd precies op te maken wat wij willen. Ze is niet bang om eigen ideeën aan te dragen, maar laat je vervolgens wel vrij om er gebruik van te maken.

Marie MeeusenFreelance tekstschrijver en schrijfdocent

Charlotte is hét bewijs dat naalden in hooibergen vindbaar zijn. En dat zo'n naald ook een pen kan zijn, kijk maar naar het mooie logo dat ze voor mijn website (onder mijn eigen naam) en de bijhorende huisstijl ontwierp. Charlotte is ongelofelijk veelzijdig inzetbaar: ze luistert goed naar je wensen en verwerkt heel vlot de feedback als ontwerper.

Grote

kleine

lettertjes

  • je vraagt een offerte aan binnen de actieperiode
  • we maken samen een planning op, mijn ontwerp werkzaamheden vinden buiten de actieperiode plaats
  • de korting geldt voor de diensten die ik aanbied, en is niet geldig op drukwerk of andere productiekosten
  • prijzen op de website zijn indicatief, vraag een offerte aan voor een prijs op maat, inclusief korting
  • de actieperiode loopt van 23 mei tot en met 3 juni

12 dagen, 12% korting geldt ook voor:

Logo-ontwerp + huisstijlontwerp + social media templates + website

Met dit alles-in-één pakket, til jij jouw merk naar nieuwe hoogten. Het branding pakket biedt jou de perfecte oplossing om je bedrijf te laten opvallen.

Branding pakket

Jouw merk compleet

Jij hebt een fantastische onderneming, met een geweldig product of fijne dienst. Jouw website, visitekaartje en socials moeten daar perfect mee matchen. Met dit alles-in-één branding pakket heb je in één klap je hele merkontwikkeling getackeld.

Samen beginnen wij met het analyseren van wat jouw merk nodig heeft. Dit doen wij tijdens een (online) inspiratiegesprek, waarin we ook direct met elkaar en elkaars bedrijf kennis maken. Na dit gesprek hebben we samen ook al de basis voor een fijne planning vastgelegd.

We beginnen met jouw logo, kleurenpalet en huisstijlontwikkeling. Alles bij elkaar een geweldige basis om jouw website sterk neer te zetten. Het branding traject duurt 3 tot 6 maanden, en aan het eind staat er een sterk merk, mooi gemaakt.

Logo- en huisstijl ontwerp, met social media templates en ontwerp en realisatie website.

van: € 3.247,-

voor: € 2.857,36

excl. btw.

Even kennismaken?

Niet alles in één keer nodig?

Dan zijn deze pakketten interessant voor jou.

Logo-ontwerp

Een uniek logo-ontwerp, passend bij jouw onderneming en doelgroep

van: € 629,-

voor: € 553,52

excl. btw.

Huisstijl Basis

Logo-ontwerp +
een prachtig uitgewerkte huisstijl

van: € 877,-

voor: € 771,76

excl. btw.

Webdesign

Een op maat ontworpen website, die aansluit op jouw merk.

van: á € 2.150,-

voor: á € 1.892,-

excl. btw.

Grijp nu je kans op 12% korting!